Your comments

Чесно кажучи, не маю гадки де ви взяли такий файл, мої експорти з вайзу виглядають геть інакше. Ви отут робите експорт? https://wise.com/balances/statements/standard

Зареліжено, все там же (якщо нема, то як слідує оновіть сторінку через Ctrl+R). 

Image 651

Вітаю! Проблема була не у форматі, а моєму останньому оновленні (я дадав імпорт з Payoneer та Wise). Тепер все має бути ок (Обновіть сторінку, щоб підгрузити свіжі скрипти).

Дякую за баг репорт! Думаю, проблему з галочками я виправив. Але мені здається хоуммані в такий ситуації (якщо саме сума дня зпівпадає, не дивлячись на нерівність кількості транзакцій) помічає синеньким та закриває рядок. Зараз в мене так і зроблено, ну а баг з галочкою, думаю, виправив.

Виправив обидві. Коли наступного разу будете заходити на сторінку, натисніть Ctrl+R, аби оновити всі скрипти.

Можете спробувати ще раз? Здається я знайшов в чому могла бути проблема і виправив.

Всі послідуючі імпорти будуть ще більш зручними, бо аппка запам'ятає який рахунок та валюту ви вибрали, а також буде матчити категорії до опису транзакцій які ви матчили раніше.

Всі дані зберігаються у вас в браузері. Аппка комунікує з API HomeMoney напряму (технічно, там робиться редирект через проксі-сервер shvetsgroup.com, але по-іншому API HomeMoney неможливо викликати, через обмеження безпеки браузерів (CORS)).

Вітаю! Я зробив невеличку аппку для імпорта ексельок з Приват24 в HomeMoney: https://shvetsgroup.com/hmimport/

В Приват24 вам треба зайти в карту, вибрати дату та зробити експорт транзакцій в XLS:

Image 634


Далі відкриваєте https://shvetsgroup.com/hmimport/ і перетягуєте той файл на сторінку. Звідти, після підключення вашого ключа API, все виглядає як звичайна форма імпорта HomeMoney.

Image 635

Думаю, я понял почему это происходило. Повключав приложение раз 20, удалось все-таки разглядеть, что ошибка связана с токеном, Token error или что-то вроде. Полностью снес приложение и установил заново и проблема исчезла.


Я уверен, что проблема была из-за того, что приложение у нас стояло уже год, и скорей всего там был проставлен годичный токен аутентификации, который как раз сейчас истек. По моей теории, приложение не умеет правильно обрабатывать такую ситуацию и запрашивать обновленный токен, а просто вываливается с ошибкой токена.