+1, Ни импорт ни синхронизация.

У мене уже запрацював

+1

Без изменений%

Ошибка получения данных. Повторите позже.

+2

Похоже, сервис работает в автопилоте. Поддержка отсутствует, на почту не отвечают. У меня та же проблема.

Скоро заканчивается годовая подписка, планирую уходить на другой сервис.

Народ, саме тому, що сервіс заглох давним давно, іноді підтримка відповідає, але аплікуха під андроїд не оновлювалась більше 2 років - я роблю власний проект, це буде сайт + аплікуха під андроїд, я програміст, кому цікаво пишіть на пошту lysenkoa86@gmail.com . Думаю реліз зможу зробити до кінця червня. Я сам користувач цього сервісу, підписка закінчується через 30 днів)))

Цікаво буде глянути на ваш проект!

Подписка пожизненная, но никаких мажорных апдейтов так же не видел под iOS последние года так 2.

Так же не первый раз себя ловлю на мысли о переходе...

Хочу попередити, що супер-мега-пупер сервісу я не роблю, там не буде імпорту з 1С і т.д. АЛЕ там будуть транзакції + категорії + рахунки + бюдети, я зроблю мікрофорум, де можна буде створювати таски і репорти писати, буду виправляти. Наголошую, роблю я це сам з нуля на чистєйшому ентузіазмі, тим не менше, моя ціль зробити ЖИВИЙ повноцінний сервіс. тому всіх запрошую))) пишіть листи на пошту lysenkoa86@gmail, будемо тримати зв'язок. Сайт запрацює сьогодні-завтра (якщо зненацька на основній роботі тасків термінових не навалять :) ). Всім гарного дня.

Как минимум киллер-фича — это импорт с ПриватБанка. С этого хоть начать можно (особенно тем кто кешем почти не пользуется — переносить транзакции ручками это утопия)

базовий функціонал готовий http://trackmoney.com.ua/

У мене імпорт працює по схемі "через раз" і видає виписку один раз на 5-10 хв.

я не буду зараз обіцяти це зробити, але тим не менш, можна зробити все, треба лише розібратись з функціоналом. Якщо багато юзерів буде потребувати цього можливо зроблю. На TrackMoney.com.ua зовсім скоро буде мікрофорум, де можна буде створювати задачі, реєструйтесь, пишіть, побачимо...

Помилка отримання даних. Спробуйте пізніше
=(

я не понимаю, планируете ли вы исправлять проблемы синхронизации подписки???

Уже 2 неделю мучаюсь. Какого хрена, когда починят? Блин в марте только продлил годовую подписку :(

-1

Користуючись нагодою, всіх запрошую на аналогічний сервіс власного виробництва, БЕСКОШТОВНИЙ!

Адреса: http://trackmoney.com.ua/ - активно розвиваємо, шквидко відповідаємо

Соберёте деньги за обслуживания и через пару год будет, то же что здесь.

Для мене імпорт транзакцій з привату - це єдина річ котра тримає мене в цьому сервісі. Дайте знати якщо колись зробите цей функціонал.

Я не буду вам обіцяти що буде через два роки а чого не буде, проте скажу наступне, в розробці цього сервісу беру участь особисто я і я зацікавлений в результаті, оскільки так само як інші зареєстрований на хоумМані і не маю ніякої техПідтримки (їхня аплікуха не оновлювалась більше ніж 2 роки - це жопа((( ) тому сам перейшов на TrackMoney. Я хочу щоб наш сервіс був бескоштовний завжди, ми плануємо зробити кнопку для підтримки проекту грошима, для тих хто захоче віддячити. Також не буде ніякої реклами від GooglePlay в аплікухі. І точно ми будемо відписувати набагато скоріше ніж ця техПідтримка, тому ласкаво просимо:  http://trackmoney.com.ua/